Huawei Reparasjon

Vi utfører alle reparasjoner for Huawei hos Ifiks i Sandnes. I tillegg til standardtjenesten, for eksempel bytte av skjerm eller batteri, utfører vi også komplekse reparasjoner på hovedkortet til ditt Huawei. Våre sertifiserte teknikere er umiddelbart klare for deg. Du får en 6-måneders garanti på alle reparasjoner av Huawei. I tillegg bruker vi kun originaldeler fra Huawei levert direkte fra produsenten. Fordi vi ikke samarbeider med mellommenn, kan vi umiddelbart garantere den laveste prisen. Du kan enkelt gjøre en avtale online og besøke Sandnes eller velge å sende enheten din til oss. Med begge typer reparasjonstjenester sikrer vi at du kan ta Huawei-enheten i bruk igjen så snart som mulig.

Ikke vent for lenge

Vi anbefaler at du ikke bruker Huawei Huawei med skader for lenge. En sprekk eller rift i skjermen på Huawei kan raskt forårsake mange andre problemer, for eksempel vannskade eller høyttalerskader. Dette kan øke kostnadene for reparasjonen enormt, så vær rask.

Ulike Huawei rettelser

I tillegg til skjerm- eller batterireparasjoner på Huawei Huawei, utfører vi også diverse andre reparasjoner som: Front- eller bakkamerareparasjon, Sensorreparasjon, Bak-/bakdekselreparasjon, vannskaderengjøring og hovedkortreparasjon for {{ merkevaremodell}}.

Ingen mellomledd

Fordi vi får deler til Huawei Huawei direkte fra produsenten for Huawei, kan vi tilby deg en lavere pris enn andre selskaper i Sandnes.

Så kort fortalt; vil du være garantert den laveste prisen, men fortsatt den beste reparasjonstjenesten med originaldeler for Huawei Huawei? Da er Ifiks i Sandnes det rette stedet for deg!