Huawei Y7 Prime (2019) (DUB-LX1) Reparasjon

Trenger Huawei Y7 Prime (2019) (DUB-LX1) din reparasjon? Er det en sprekk i skjermen eller fungerer ikke batteriet optimalt lenger? Hos Ifiks i Sandnes er du på riktig adresse for alle reparasjoner av Huawei Y7 Prime (2019) (DUB-LX1). Vi utfører de fleste reparasjoner for Huawei Y7 Prime (2019) (DUB-LX1) innen 30 minutter.

Du er selvfølgelig velkommen til å ta med enheten din. Du kan enkelt bestille time online og vente i vårt showroom mens du nyter en kopp kaffe eller te, mens våre teknikere jobber for deg.

Du kan også sende oss din Huawei Y7 Prime (2019) (DUB-LX1) per post. Selvfølgelig vil du få Huawei Y7 Prime (2019) (DUB-LX1) i gang igjen så snart som mulig. Ved mottak reparerer vi enheten din umiddelbart og sender den tilbake til deg samme virkedag før kl 19!

Vi gir 6 måneders garanti på alle reparasjoner for Huawei Y7 Prime (2019) (DUB-LX1), du vil selvfølgelig også motta en faktura umiddelbart etter reparasjonen.

Velg hva som er galt med enheten nedenfor
 • Skjermbytte

  Skjermen eller glasset på {brand+model} er ødelagt, sprukket, revnet eller berøringsskjermen reagerer ikke lenger som den skal. Eller det er en flekk/mørk flekk på skjermen. Vi kan erstatte denne delen for deg, slik at fronten på din {brand+model} ser helt ny ut igjen. Merk: For noen modeller er skjermreparasjonen en komplett modul (inkludert LCD-panel, berøringsskjerm og sideramme) som må byttes ut. Spør etter mulighetene.
 • Bakglass

  Er det en stygg ripe, rift eller sprekk på baksiden av {brand+model}? Eller er siderammen (rammen) på {brand+model} skadet? Da kan vi erstatte denne delen for deg, slik at {brand+model} ser flott ut igjen. Vær oppmerksom på at baksiden noen ganger kan være en komplett modul, inkludert kameralinsen og sidepanelet. Spør oss om alternativene for dette.
 • Batteribytte

  Trenger {brand+model}-batteriet ditt service? Tømmes det raskt, slutter enheten å starte eller blir den varm? Et nytt batteri til {brand+model} løser dette problemet for deg.
 • Ladeport

  Ladedelen på {brand+model} er skadet eller skitten. Lades ikke {brand+model} lenger som den skal, eller gjenkjennes ikke enheten lenger av datamaskinen? Da kan vi bytte ut enhetens MicroUSB-, Type-C- eller Lightning-kontakt.
 • Kamera bak

  Kameraet på baksiden av {brand+model} har sluttet å fungere som det skal. Fokuserer kameraet ikke lenger, slår det seg på eller tar det dårlige videoer/bilder? Da kan vi bytte ut denne delen for deg, slik at kameraet på {brand+model} igjen kan brukes fullt ut.
 • Front Kamera

  Fungerer ikke lenger kameraet på {brand+model} som det skal? Fokuserer det ikke som det skal, eller er det flekkete? Da kan vi bytte ut denne delen for deg, slik at kameraet på {brand+model} igjen kan brukes fullt ut.
 • Kameralinse

  Er det bare det ytre glasset på {brand+model} som er skadet? Da kan vi selvfølgelig bytte ut denne delen for deg, slik at du kan bruke {brand+model}-kameraet på riktig måte igjen.
 • Høyttaler

  Kommer det ingen eller dårlig lyd fra {brand+model}? Eller knitrer lyden? I så fall må høyttalermodulen (summer) på {brand+model} byttes ut.
 • Mikrofon

  Tar {brand+model} ikke lenger opp lyd under lydopptak, videoer eller samtaler? Eller hører ikke den andre personen deg ordentlig under en telefonsamtale? Da må mikrofonmodulen i {brand+model} byttes ut.
 • Vannskader

  Har {brand+model} fått en vannskade? Da kan vi foreta en grundig rengjøring av enheten din for å sikre at den blir fuktfri igjen. Vær oppmerksom på at det er mulig at ulike deler av enheten din kan ha blitt skadet av vann, og du vil motta et separat tilbud for dette.
 • Diagnose

  Er reparasjonen din ikke oppført? Eller vet du ikke nøyaktig hva som er galt med enheten din? Ingen fare, vi utfører en diagnose for deg.

Ikke vent for lenge

Vi anbefaler at du ikke bruker Huawei Y7 Prime (2019) (DUB-LX1) med skader for lenge. En sprekk eller rift i skjermen på Huawei kan raskt forårsake mange andre problemer, for eksempel vannskade eller høyttalerskader. Dette kan øke kostnadene for reparasjonen enormt, så vær rask.

Ulike Huawei rettelser

I tillegg til skjerm- eller batterireparasjoner på Huawei Y7 Prime (2019) (DUB-LX1), utfører vi også diverse andre reparasjoner som: Front- eller bakkamerareparasjon, Sensorreparasjon, Bak-/bakdekselreparasjon, vannskaderengjøring og hovedkortreparasjon for {{ merkevaremodell}}.

Ingen mellomledd

Fordi vi får deler til Huawei Y7 Prime (2019) (DUB-LX1) direkte fra produsenten for Huawei, kan vi tilby deg en lavere pris enn andre selskaper i Sandnes.

Så kort fortalt; vil du være garantert den laveste prisen, men fortsatt den beste reparasjonstjenesten med originaldeler for Huawei Y7 Prime (2019) (DUB-LX1)? Da er Ifiks i Sandnes det rette stedet for deg!