LG Optimus Reparasjon

Trenger LG Optimus din reparasjon? Er det en sprekk i skjermen eller fungerer ikke batteriet optimalt lenger? Hos Ifiks i Sandnes er du på riktig adresse for alle reparasjoner av LG Optimus. Vi utfører de fleste reparasjoner for LG Optimus innen 30 minutter.

Du er selvfølgelig velkommen til å ta med enheten din. Du kan enkelt bestille time online og vente i vårt showroom mens du nyter en kopp kaffe eller te, mens våre teknikere jobber for deg.

Du kan også sende oss din LG Optimus per post. Selvfølgelig vil du få LG Optimus i gang igjen så snart som mulig. Ved mottak reparerer vi enheten din umiddelbart og sender den tilbake til deg samme virkedag før kl 19!

Vi gir 6 måneders garanti på alle reparasjoner for LG Optimus, du vil selvfølgelig også motta en faktura umiddelbart etter reparasjonen.

Ikke vent for lenge

Vi anbefaler at du ikke bruker LG Optimus med skader for lenge. En sprekk eller rift i skjermen på LG kan raskt forårsake mange andre problemer, for eksempel vannskade eller høyttalerskader. Dette kan øke kostnadene for reparasjonen enormt, så vær rask.

Ulike LG rettelser

I tillegg til skjerm- eller batterireparasjoner på LG Optimus, utfører vi også diverse andre reparasjoner som: Front- eller bakkamerareparasjon, Sensorreparasjon, Bak-/bakdekselreparasjon, vannskaderengjøring og hovedkortreparasjon for {{ merkevaremodell}}.

Ingen mellomledd

Fordi vi får deler til LG Optimus direkte fra produsenten for LG, kan vi tilby deg en lavere pris enn andre selskaper i Sandnes.

Så kort fortalt; vil du være garantert den laveste prisen, men fortsatt den beste reparasjonstjenesten med originaldeler for LG Optimus? Da er Ifiks i Sandnes det rette stedet for deg!