OnePlus Reparasjon

Vi utfører alle reparasjoner for OnePlus hos Ifiks i Sandnes. I tillegg til standardtjenesten, for eksempel bytte av skjerm eller batteri, utfører vi også komplekse reparasjoner på hovedkortet til ditt OnePlus. Våre sertifiserte teknikere er umiddelbart klare for deg. Du får en 6-måneders garanti på alle reparasjoner av OnePlus. I tillegg bruker vi kun originaldeler fra OnePlus levert direkte fra produsenten. Fordi vi ikke samarbeider med mellommenn, kan vi umiddelbart garantere den laveste prisen. Du kan enkelt gjøre en avtale online og besøke Sandnes eller velge å sende enheten din til oss. Med begge typer reparasjonstjenester sikrer vi at du kan ta OnePlus-enheten i bruk igjen så snart som mulig.

Ikke vent for lenge

Vi anbefaler at du ikke bruker OnePlus OnePlus med skader for lenge. En sprekk eller rift i skjermen på OnePlus kan raskt forårsake mange andre problemer, for eksempel vannskade eller høyttalerskader. Dette kan øke kostnadene for reparasjonen enormt, så vær rask.

Ulike OnePlus rettelser

I tillegg til skjerm- eller batterireparasjoner på OnePlus OnePlus, utfører vi også diverse andre reparasjoner som: Front- eller bakkamerareparasjon, Sensorreparasjon, Bak-/bakdekselreparasjon, vannskaderengjøring og hovedkortreparasjon for {{ merkevaremodell}}.

Ingen mellomledd

Fordi vi får deler til OnePlus OnePlus direkte fra produsenten for OnePlus, kan vi tilby deg en lavere pris enn andre selskaper i Sandnes.

Så kort fortalt; vil du være garantert den laveste prisen, men fortsatt den beste reparasjonstjenesten med originaldeler for OnePlus OnePlus? Da er Ifiks i Sandnes det rette stedet for deg!