Samsung Galaxy Reparasjon

Trenger Samsung Galaxy din reparasjon? Er det en sprekk i skjermen eller fungerer ikke batteriet optimalt lenger? Hos Ifiks i Sandnes er du på riktig adresse for alle reparasjoner av Samsung Galaxy. Vi utfører de fleste reparasjoner for Samsung Galaxy innen 30 minutter.

Du er selvfølgelig velkommen til å ta med enheten din. Du kan enkelt bestille time online og vente i vårt showroom mens du nyter en kopp kaffe eller te, mens våre teknikere jobber for deg.

Du kan også sende oss din Samsung Galaxy per post. Selvfølgelig vil du få Samsung Galaxy i gang igjen så snart som mulig. Ved mottak reparerer vi enheten din umiddelbart og sender den tilbake til deg samme virkedag før kl 19!

Vi gir 6 måneders garanti på alle reparasjoner for Samsung Galaxy, du vil selvfølgelig også motta en faktura umiddelbart etter reparasjonen.

Ikke vent for lenge

Vi anbefaler at du ikke bruker Samsung Galaxy med skader for lenge. En sprekk eller rift i skjermen på Samsung kan raskt forårsake mange andre problemer, for eksempel vannskade eller høyttalerskader. Dette kan øke kostnadene for reparasjonen enormt, så vær rask.

Ulike Samsung rettelser

I tillegg til skjerm- eller batterireparasjoner på Samsung Galaxy, utfører vi også diverse andre reparasjoner som: Front- eller bakkamerareparasjon, Sensorreparasjon, Bak-/bakdekselreparasjon, vannskaderengjøring og hovedkortreparasjon for {{ merkevaremodell}}.

Ingen mellomledd

Fordi vi får deler til Samsung Galaxy direkte fra produsenten for Samsung, kan vi tilby deg en lavere pris enn andre selskaper i Sandnes.

Så kort fortalt; vil du være garantert den laveste prisen, men fortsatt den beste reparasjonstjenesten med originaldeler for Samsung Galaxy? Da er Ifiks i Sandnes det rette stedet for deg!