Samsung S7390 Galaxy Trend Lite Reparasjon

Trenger Samsung S7390 Galaxy Trend Lite din reparasjon? Er det en sprekk i skjermen eller fungerer ikke batteriet optimalt lenger? Hos Ifiks i Sandnes er du på riktig adresse for alle reparasjoner av Samsung S7390 Galaxy Trend Lite. Vi utfører de fleste reparasjoner for Samsung S7390 Galaxy Trend Lite innen 30 minutter.

Du er selvfølgelig velkommen til å ta med enheten din. Du kan enkelt bestille time online og vente i vårt showroom mens du nyter en kopp kaffe eller te, mens våre teknikere jobber for deg.

Du kan også sende oss din Samsung S7390 Galaxy Trend Lite per post. Selvfølgelig vil du få Samsung S7390 Galaxy Trend Lite i gang igjen så snart som mulig. Ved mottak reparerer vi enheten din umiddelbart og sender den tilbake til deg samme virkedag før kl 19!

Vi gir 6 måneders garanti på alle reparasjoner for Samsung S7390 Galaxy Trend Lite, du vil selvfølgelig også motta en faktura umiddelbart etter reparasjonen.

Velg hva som er galt med enheten nedenfor
 • Skjermbytte

  Skjermen eller glasset på {brand+model} er ødelagt, sprukket, revnet eller berøringsskjermen reagerer ikke lenger som den skal. Eller det er en flekk/mørk flekk på skjermen. Vi kan erstatte denne delen for deg, slik at fronten på din {brand+model} ser helt ny ut igjen. Merk: For noen modeller er skjermreparasjonen en komplett modul (inkludert LCD-panel, berøringsskjerm og sideramme) som må byttes ut. Spør etter mulighetene.
 • Bakglass

  Er det en stygg ripe, rift eller sprekk på baksiden av {brand+model}? Eller er siderammen (rammen) på {brand+model} skadet? Da kan vi bytte ut denne delen for deg, slik at {brand + model} ser tipp topp ut igjen. Vær oppmerksom på at baksiden noen ganger kan være en komplett modul, inkludert kameralinse og sideramme. Spør oss om alternativene for dette.
 • Batteribytte

  Trenger {brand+model}-batteriet ditt service? Tømmes det raskt, slutter enheten å starte eller blir den varm? Et nytt batteri til {brand+model} løser dette problemet for deg.
 • Ladeport

  Ladedelen på {brand+model} er skadet eller skitten. Lades ikke {brand+model} lenger som den skal, eller gjenkjennes ikke enheten lenger av datamaskinen? Da kan vi bytte ut enhetens MicroUSB-, Type-C- eller Lightning-kontakt.
 • Kamera bak

  Kameraet på baksiden av {brand+model} har sluttet å fungere som det skal. Fokuserer kameraet ikke lenger, slår det seg på eller tar det dårlige videoer/bilder? Da kan vi bytte ut denne delen for deg, slik at kameraet på {brand+model} igjen kan brukes fullt ut.
 • Kamera foran

  Fungerer ikke lenger selfiekameraet på {brand+model} som det skal? Fokuserer det ikke som det skal, eller er det flekkete? Da kan vi bytte ut denne delen for deg, slik at kameraet på {brand+model} igjen kan brukes fullt ut.
 • Kameralinse

  Er det bare det ytre glasset på {brand+model} som er skadet? Da kan vi selvfølgelig bytte ut denne delen for deg, slik at du kan bruke {brand+model}-kameraet på riktig måte igjen.
 • Øre høytaler

  Hører du ikke den andre personen ordentlig eller i det hele tatt under en telefonsamtale? Eller knitrer lyden? Da må {brand+model}-høyttalermodulen i øret skiftes ut.
 • Av/på-knapp

  Fungerer av/på-knappen på {brand+model} ikke lenger som den skal, sitter den for eksempel fast når du trykker på den, eller reagerer den ikke i det hele tatt? Da kan vi erstatte denne delen for deg, slik at du kan bruke en av de viktigste funksjonene på smarttelefonen din igjen.
 • Knapp for volum / lydløs

  Fungerer ikke volum opp/ned-knappene på {brand+model} lenger som de skal, sitter de f.eks. fast eller reagerer de ikke i det hele tatt når du trykker på dem? Eller fungerer dempeknappen som brukes til å endre status på enheten, ikke lenger som den skal? Da kan vi erstatte den for deg.
 • Hjem-knapp

  Fungerer ikke lenger hjem- eller tilbake-knappen på {brand+model} riktig eller i det hele tatt? I så fall kan vi selvsagt løse dette problemet for deg. Vær oppmerksom på at det kan hende at fingeravtrykksensoren i kombinasjon med hjemknappen ikke lenger fungerer etter reparasjonen (for Apple-enheter).
 • Hodetelefoner/lydkontakt

  Passer ikke lenger øreproppene dine ordentlig i {brand+model}, eller hører du ingen lyd i det hele tatt når du setter øreproppene i enheten? Da kan vi reparere skaden på enheten din umiddelbart.
 • Høyttaler

  Kommer det ingen eller dårlig lyd fra {brand+model}? Eller knitrer lyden? I så fall må høyttalermodulen (summer) på {brand+model} byttes ut.
 • Mikrofon

  Tar {brand+model} ikke lenger opp lyd under lydopptak, videoer eller samtaler? Eller hører ikke den andre personen deg ordentlig under en telefonsamtale? Da må mikrofonmodulen i {brand+model} byttes ut.
 • Fingeravtrykkssensor

  Klarer du ikke lenger å låse opp {brand+model} med fingrene? Da er det mulig at {brand+model}s fingeravtrykksensor er ødelagt. Vi kan selvfølgelig fikse dette for deg. Vær oppmerksom på at dette dessverre ikke alltid er mulig på alle enheter (Apple).
 • Nærhetssensor

  Blir ikke skjermen på {brand+model} svart når du har en samtale? Dette fører til at du trykker på taster ved et uhell. Da må {brand+model}s nærhetssensor skiftes ut.
 • Bluetooth-signal

  Fungerer Bluetooth-funksjonen på {brand+model} ikke lenger som den skal, eller fungerer den ikke i det hele tatt? Kan du ikke lenger koble til andre Bluetooth-enheter? I så fall kan vi undersøke og reparere dette for deg. Vær oppmerksom på at det noen ganger også kan skyldes hovedkortet, og vi kan gi et separat tilbud på dette.
 • GPS-signal

  Fungerer GPS-signalet til {brand+model} ikke lenger som det skal? Kan den ikke lenger fastslå nøyaktig hvor du befinner deg? I så fall kan vi undersøke og reparere dette for deg. Merk: Noen ganger kan det også skyldes hovedkortet, og vi kan gi et separat tilbud på dette.
 • GSM / datasignal

  Fungerer {brand+model}-serien din ikke lenger som den skal, eller fungerer ikke 3G/4G-tilkoblingen i det hele tatt? I så fall kan vi undersøke og reparere dette for deg. Merk: Noen ganger kan det også skyldes hovedkortet, og vi kan gi et separat tilbud på dette.
 • Wi-Fi-signal

  Fungerer Wi-Fi-signalet til {brand+model} ikke lenger som det skal, eller fungerer det ikke i det hele tatt? I så fall kan vi undersøke og reparere det for deg. Vær oppmerksom på at det noen ganger også kan skyldes hovedkortet, og vi kan gi et separat tilbud på dette.
 • Flash

  Slutter blitsmodulen på {brand+model} å fungere når du tar bilder/videoer? Eller fungerer ikke lommelyktfunksjonen på smarttelefonen din lenger? Vi kan selvfølgelig erstatte denne delen for deg.
 • SIM-kort/SD-kortleser

  Gjenkjennes ikke lenger SIM-kortet eller SD-kortet i {brand+model}? Eller sitter det ikke ordentlig på plass? I så fall må denne delen byttes ut. Vær oppmerksom på at denne delen noen ganger må loddes mikroskopisk på hovedkortet, noe som kan gjøre reparasjonen vanskelig.
 • Andre sensorer

  Er det andre sensorer på {brand+model} som ikke fungerer som de skal? Tenk for eksempel på enhetens rotasjonssensor (automatisk rotasjon) eller kompass. Velg deretter dette reparasjonsproduktet.
 • SD-kortholder

  Har du mistet SD-kortholderen til din {brand+model}? Da kan vi selvfølgelig sette inn den originale SD-kortholderen til {brand+model} for deg.
 • SIM-kortholder

  Har du mistet SIM-kortholderen til din {brand+model}? Da kan vi selvfølgelig sette tilbake den originale SIM-kortholderen til {brand+model} for deg.
 • Vannskader

  Har {brand+model} fått en vannskade? Da kan vi foreta en grundig rengjøring av enheten din for å sikre at den blir fuktfri igjen. Vær oppmerksom på at det er mulig at ulike deler av enheten din kan ha blitt skadet av vann, og du vil motta et separat tilbud for dette.
 • Hovedkort

  Noen ganger kan det interne hovedkortet på {brand+model} ha blitt skadet. Skaden kan skyldes at enheten har falt i gulvet, blitt trykket på, bøyd eller blitt utsatt for vann. Det kan også være at enheten din har blitt reparert tidligere, og at dette har forårsaket reparasjonsskader på hovedkortet. Det kan altså være mange muligheter, og vi løser gjerne dette for deg, og du vil motta et separat tilbud på dette.
 • Diagnose

  Er reparasjonen din ikke oppført? Eller vet du ikke nøyaktig hva som er galt med enheten din? Ingen fare, vi utfører en diagnose for deg.

Ikke vent for lenge

Vi anbefaler at du ikke bruker Samsung S7390 Galaxy Trend Lite med skader for lenge. En sprekk eller rift i skjermen på Samsung kan raskt forårsake mange andre problemer, for eksempel vannskade eller høyttalerskader. Dette kan øke kostnadene for reparasjonen enormt, så vær rask.

Ulike Samsung rettelser

I tillegg til skjerm- eller batterireparasjoner på Samsung S7390 Galaxy Trend Lite, utfører vi også diverse andre reparasjoner som: Front- eller bakkamerareparasjon, Sensorreparasjon, Bak-/bakdekselreparasjon, vannskaderengjøring og hovedkortreparasjon for {{ merkevaremodell}}.

Ingen mellomledd

Fordi vi får deler til Samsung S7390 Galaxy Trend Lite direkte fra produsenten for Samsung, kan vi tilby deg en lavere pris enn andre selskaper i Sandnes.

Så kort fortalt; vil du være garantert den laveste prisen, men fortsatt den beste reparasjonstjenesten med originaldeler for Samsung S7390 Galaxy Trend Lite? Da er Ifiks i Sandnes det rette stedet for deg!